eternal tretmani matičnim stanicama

Eternal program je plod najnovijih istraživanja koja su dokazala kako matične stanice biljnog porijekla imaju slične karakteristike kao naše matične super-stanice kože koje, s vremenom,slabe i smanjuju sposobnost generacije novih i zdravih stanica kože. "Hrana" koju nam nude stanice biljnog porijekla, uspješno jača sposobnost generacije novih zdravih stanica. VIše o Eternal programu pročitajte ovdje.

objavljeno 20.02.2015.

bdr tretmani

Ponosno možemo reći kako Vam kozmetički salon Lamia nudi BDR tretmane, najinovativnije tretmane koji objedinjavaju najnovija tehnološka rješenja u kozmetičkoj industriji i istraživanja ciljanog i djelotvornog prijenosa aktivnih tvari u precizno definirane dubine kože i njenih slojeva. BDR tretmani nude rješenja kako za mladu kožu tako i za zrelu kožu. VIše o BDR tretmanima pročitajte ovdje.

objavljeno 20.02.2015.

ugradnja trepavica

Od nedavno, u našoj ponudi nalazi se i ugradnja gornjih i donjih trepavica. Osim klasične ugradnje, nudimo i tzv. 3D , 4D i 6D trepavice. Ne znate koje su odgovarajuće trepavice za Vas? Mi ćemo Vam rado pomoći u toj odluci. Za sve detalje oko ugradnje, cijena, ponašanja tijekom vremena, održavanju trepavica i slična pitanja ,pošaljite upit ili nas kontaktirajte putem telefona, facebook-a, mail-a...stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

objavljeno 20.02.2015.

nova adresa i novo ime

Nakon što ste bili naši vjerni klijenti sve ove godine u kozmetičkom salonu Bellezza, obavještavamo Vas kako nas od sada možete pronaći na novoj adresi i pod novim imenom. Adresa je Jušići 74, odmah iza caffe bara Omega koji se nalazi na cesti Jušići-Kastav, a ime kozmetički salon Lamia. Hvala Vam na Vašem povjrenju koje smo uživali do sada i nadamo se Vašoj vjernosti i u 2015.godini. Vaš kozmetički salon Lamia.

objavljeno 26.12.2014.

novo u ponudi TRETMANI

S proljećem, osvježila se i lista noviteta u ponudi kozmetičkog salona Lamia.Detaljnije o tretmanima pročitajte pod tretmani i pronađite program koji je idealan za Vas. Nudimo izuzetno učinkovite inovativne programe za nekirurško oblikovanje tijela te programe za intezivnu brigu o koži, o njenom izgledu i zdravlju. Hvala Vam na Vašem povjerenju...

objavljeno 13.04.2014.