BDR TRETMANI

bdr tretmani

BDR TRETMANI , odnosno Beauty Defect Repair metoda je metoda koja objedinjuje najnovija tehnološka rješenja, djelovanje dermaceutskih aktivnih tvari te tradicionalne tehnike rada. Razlikujemo Micropeel, Profipeel te Stimulation XL i XS. Tretmani se baziraju na prodiranju mikroigala ograničenom na dubine koje mjerimo u mikronima te time stanice kože i kapilare ostaju u potpunosti netaknute. Ovim sustavom vrlo ugodnih tretmana, stimuliramo samoobnavljajuću i zacjeljujuću funkciju kože koje se, ubrizgavajući bdr-ove aktivne tvari u područje između dermisa i subdermisa, mnogostruko ubrzavaju i povećavaju.

MICROPEEL
      Micropeel je metoda kojom uklanjamo odumrle stanice kože, poboljšavamo absorpciju kože te potičemo njenu prirodnu krvnu mikrocirkulaciju. Ovu metodu preporučujemo kod stanja suhe kože, glatke kože, tanke kože, eritroze lica, atrofične kože te jako osjetljive kože.
       Micropeel djeluje na način da oko 250 000 sintetičnih iglica koje vibriraju visokom frekvencijom, svojim vrhovima prodiru kroz epidermu. Na ovaj način,ovim vrlo ugodnim tretmanom, uklanjamo mrtve stanice kože i potičemo mikrocirkulaciju kože.

PROFIPEEL
      Profipeel je metoda kojom intenzivnijom abrazijom uklanjamo odumrle stanice kože, poboljšavamo absorpciju kože, zaglađujemo površinu kože te pročišćujemo pore. Ovu metodu preporučujemo kod stanja debele kože s velikim porama, masne sjajne kože, nečiste kože, sunčanih opeklina,bora na obrazima, ožiljaka izuzev keloidnih.
       Profipeel djeluje na način da specijalno izrađenom krunom za abraziju, s kože uklanja odumrle stanice kože, kao i one uništene Re-action kiselinama. Pored abrazivne funkcije, svojim kretnjama dodatno stimulira i masira kožu te potiče mikrocirkulaciju kože.

STIMULATION XL
      Stimulation XL je metoda kojom stimuliramo epidermis, trenutno i intezivno prenosimo aktivne tvari, potičemo uspostavljanje svih funkcija kože, stimuliramo samoobnavljajuće sposobnosti kože, potičemo regeneraciju kože zbog ubrzanog djeljenja stanica, stimuliramo stvaranje kolagena i elastina, smanjujemo mimične bore, definiramo liniju lica te popravljamo elastičnost kože.Ovu metodu preporučujemo kod slabosti vezivnog tkiva, tanke i fine kože, širokih ožiljaka, finih mimičnih bora,eritroze lica te općenito za poboljšanje kvalitete kože.
       Stimulation XL je vrlo kvalitetna metoda koja ima mnoge prednosti iz razloga što ne oštećuje kožu toplinom, mehaničke je prirode te ne uključuje upotrebu elektriciteta i traje svega 10 minuta te je vrlo lako možemo uključiti u druge klasične tretmane njege.

STIMULATION XS
      Stimulation XS je metoda kojom djelujemo lokalno i stimuliramo jače prodiranje aktivnih tvari,lokalno stimuliramo samoobnavljajuće sposobnosti kože, potičemo oživljavanje funkcija kože u borama ili ožiljcima, stimuliramo stvaranje kolagena i elastina, te stimuliramo atrofična tkiva kod bora i ožiljaka.Ovu metodu preporučujemo kod pojave mimičnih bora, dubokih bora, linija oko usana,ožiljaka uzrokovanih aknama,ožiljaka izuzev keloidnih te ožiljaka od boginja.
       Stimulation XL je vrlo kvalitetna metoda koja lokalno otvara najgornji sloj epidermisa te prenosi impulse za selektivnu regeneraciju kože. Ovom metodom tretiraju se manja područja kože, ali su ciljana i intezivna.

DERMOABRAZIJA
      Dermoabrazija je metoda koju vrši nova generacija aparata baziranih na česticama, postavljenih pod različitim kutovima i gradiranih prema veličini. Različiti nastavci biraju se s obzirom na probleme koje želimo tretirati i rezultate koje želimo postići. Nastavci vrše brušenje tik uz liniju kože uz istodobno usisavanje vakuumom koji istovremeno stimulira fibroplaste na proizvodnju kolagena i elastina te uklanja nusprodukte dermoabrazije.
       Dermoabrazijom uklanjamo bore, hiperpigmentacije, ožiljke, čistimo pore, sužavamo pore, poboljšavamo površinsku nepravilnost i boju tamne, grube i neravne kože te vršimo pomlađivanje iste. Uklanjanjem starih, odumrlih slojeva kože otvara se prostor ubrzanom stvaranju novih stanica kože i regeneraciji oštećenog tkiva. Koža se pročišćava jer se pore dubinski čiste od nakupljenog sebuma i nečistoća ( miteseri, komedoni ) te se zbog bolje prokrvljenosti uspostavlja optimalan dotok hrane i kisika te odvod limfe što umanjuje mogućnost stvaranja novih akni.Rezultati tretmana su individualni te se broj tretmana i njihov tok određuju dogovorom terapeuta i klijenta. Nakon tretmana, klijentu se nudi sekundarno tretiranje kože supstancama koje manjkaju ( ampule kolagena, hijaluronska kiselina, vitaminski i mineralni preparati,...) sve kako bi koža dobila kompletan tretman koji rješava problem kako na površini kože tako i u njenim dubljim slojevima.

povratak na vrh

MEZOTERAPIJA TRETMANI LICA I TIJELA

mezoterapija

Mezoterapija je revolucionarna estetska,nekirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože, mezoderm, bez upotrebe igala. To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

Mezoterapija je namjenjena svima koji žele ukloniti bore, posvijetliti ten, ukloniti hierpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica i tijela, reducirati celulitne naslage i pobjediti u borbi protiv starenja kože i gubljenja njene prirodne elastičnosti i svježine. Razlikujemo nekoliko programa od kojih nudimo :

MESOLIFT
      višestruki nekirurški lifting lica koji se vrši i na mikro i marko nivou te tako vrši i dubinski i površinski lifting kože
MESOFILLER
      program za popunjavanje bora i učvršćivanje kontura licasadrži serum koji učvršćuje tonus lica,vrata i dekoltea. Sastojci iz preparata imaju efekt elastin-kolagena i hijaluronske kiseline. Na taj način popunjavaju se bore i postiže efekt liftinga. Ovaj tretman je idealan za stariju kao i za kožu oštećenu od sunca.
MESOBRIGHT
      program za izbjeljivanje hiperpigmentacije uz pomoć vitamina C čini ten blistavim, ublažava hiperpigmentaciju, stimulira proizvodnju prirodnog kolagena, jača tonus kože te aktivira prirodnu obranu kože.
MESOSLIM
      program za smanjenje obujma i reduciranje celulita smanjuje debljinu masnog tkiva, stimulira i učvršćuje kožu, smanjuje otekline, odstranjuje toksine te razgrađuje masne čvoriće. Koktel na bazi artičoke i peptida rastapa membranu masnih ćelija potičući detoksikaciju organizma i prirodnu drenažu.
MESOFIRMNES
      program za učvršćivanje tonusa kože te za borbu protiv starenja kože. Jača i zateže opuštenu kožu nastalu kao posljedicu porođaja, ublažava ožiljke i strije i druge vrste površinskih ožiljaka na koži.

povratak na vrh

ETERNAL - CJELOVITI ANTI-AGE TRETMAN

Eternal

Eternal anti-age tretman je program koji se bazira na upotrebi nanoliposoma iz matičnih stanica biljnog porijekla. Oni potiču stvaranje epidermalnih matičnih stanica i podržavaju rast novih stanica povećavajući regeneraciju tkiva. Ta je činjenica od velike važnosti iz razloga što je naša koža svakodnevno pod utjecajem sitnih trauma koje se s vremenom manifestiraju kao znaci starenja. Glavni razlog tome je što sposobnost naših matičnih stanica da generiraju nove, zdrave stanie, vremenom slabi. Matične stanice imaju poseban metabolizam i potrebni su im hranjivi sastojci. Istraživanja su pokazala kako tu "hranu" možemo naći i u drugim super-stanicama sličnih karakteristika kao što su primjerice biljne matične stanice. Taj biljni eliksir, koji čini aktivni sastojak Eternal programa, hrani i revitalizira matične stanice epidermisa i ima izvanredan učinak na pomlađivanje ostalog tkiva.

povratak na vrh

POWER RETINOL - PROFESIONALNI TRETMAN INTEZIVNOG OPORAVKA

retinol

Power Retinol tretman je program koji se bazira na upotrebi aktivne tvari imenom retinol. Nanošenje biološke anti-age kreme sa čistim retinolom,zaokružuje se organskim uljem nevena, maskom s ekstraktom jantara i intezivnom kremom sa visokokoncentriranim udjelom antioksidativnih sastojaka. Power Retinol program se preporučuje klijentima sa navršenih 30 godina i više. Ovisno o potrebama pojedinog klijenta, tretman možemo kombinirati sa Power C+ iPower Hyaluronic linijom za mlađu kožu, odnosno sa linijama Eternal, Corrective i Global lift za zrelu kožu.

povratak na vrh

DERMA PEEL TRETMANI S ULTRAZVUČNOM ŠPATULOM

derma peel

Profesionalni tretman kreiran za potpunu regeneraciju kože s ciljem postizanja ujednačenog izgleda kože.Koristi se za tretmane različitih mrlja na licu,bora,malih ožiljaka i tragova akni. Njegovo djelovanje se temelji na kombinaciji 4 tehnike pilinga unutar jednog tretmana: fizička abrazija,ultrazvučna mikro dermoabrazija,eksfolijacija lica kiselinama i tretman enzimima.

tijek tretmana :

DIAMOND SKIN GEL ZA EKSFOLIJACIJU
      gel dizajniran da ukloni vanjske dijelove rožnatog sloja kože koji kožu čisti i zaglađuje.
SKIN EXSFOLIANTING FACTOR faza 1
      koncentrirana AHA otopina koja aktivira prirodnu razgradnju veza te ubrzava obnavljanje vanjskog sloja kože.
ENZYMATIC FACTOR faza 2
otopina enzima koja smanjuje zadebljanje vanjskog sloja kože.
NEUTRALIZIRAJUĆA SVJEŽA MASKA
      maska koja uravnotežuje pH kože nakon tretmana sa AHA na način da ublažuje iritacije i smiruje kožu.

tretman možemo nadopuniti sa :

DERMA PEEL ADVANCED KIT
      stimulira obnovu dubokih slojeva kože.
URBAN WHITE ADVANCED KIT
      ujednačuje ton kože na način da ciljano smanji i posvijetli hiperpigmentacije .
CLEAR BALANCE ADVANCE KIT
      koristimo ga za regulaciju masnoća i akni .

kao dio kućne njege možemo koristiti
NATURAL DEFENSE LINIJU,URBAN WHITE LINIJU,CLEAR BALANCE LINIJU te POWER C+.

povratak na vrh

DESTOCK PROGRAM ZA OBLIKOVANJE TIJELA

destock program

Tretman tijela koji tretira tvrdokorni celulit,poboljšava izgled narančine kore, definira volumen te oblikuje…u tri faze

tijek tretmana :

1.FAKTOR RADIOFREKVENCIJE S TOPLINSKIM EKEKTOM
      aktivira površinske slojeve kože i stvara idealne uvjete za aktivaciju procesa topljenja masti.

2.ULTRAZVUČNI FAKTOR S EFEKTOM TOPLJENJA MASTI
      tretira tvrdokorni celulit,smanjuje volumen te poboljšava izgled narančine kore.

3.WRAP ZA MASAŽU ZA POBOLJŠANJE KONTURE TIJELA
      pospješuje oblikovanje siluete i definiranje volumena.

glavni sastojci: estragon,glaucin,ketoni maline,kofein,karnitin,zelena kava i biljni ekstrakti.

trajanje i učestalost: tretman traje 75 minuta te se preporuča 1-2 tretmana tjedno(6 tret.).

kao dio kućne njege možemo koristiti SKEYNDOR KAVITACIJSKU KRMEU.

povratak na vrh

GLOBAL LIFT-LIFTING TRETMAN LICA

globallift program

Ekskluzivna tehnologija koja se temelji na markerima protiv starenja. Nova,cjelovita anti-age strategija dizajnirana je kako bi se postigao efekt facijalnog liftinga,punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade. Pomlađuje i obnavlja stanično tkivo.

glavni sastojci: peptidi,ekstrakt grčice,crni papar.

trajanje i učestalost:tretman traje 1h,1-2 tretmana tjedno(4 tret.).

kao dio stalnog održavanja možemo koristiti GLOBAL LIFT KREMU ZA LICE I VRAT te GLOBAL LIFT KREMU ZA OČI.

povratak na vrh

POWER C+ -POSVJETLJIVANJE I UJEDNAČAVANJE TENA

POwer C program

Vitamin c jedan od aktivnih sastojaka, najsnažniji antioksidans,potiče metabolizam kože i sintezu kolagena.Stimulira sintezu kolagena i povećava gustoću dermisa,štiti kožu od štetnih utjecaja,smanjuje hiperpigmentaciju,daje koži blistav i zdrav izgled.

aktivni sastojci:visoko upijajući vitamin C,ekstrakt nara,...

trajanje i učestalost:tretman traje 1h,1-2 tretmana tjedno(6 tret.).

kao dio stalnog održavanja možemo koristiti POWER C KREMU ili EMULZIJU, KREMU OKO OČIJU, KONCENTRAT ČISTOG VITAMINA C OD 7,5%.

povratak na vrh

POWER HYALURONIC-TRETMAN HIDRATACIJE LICA

Power Hyaluronic program

Profesionalni tretman koji pospješuje hidrodinamiku kože na prirodan način.Poboljšava vlažnost i izgled kože. Koža postaje nježnija i podatnija.

aktivni sastojci:hijaluronska kiselina 2%.

trajanje i učestalost:tretman traje 45 min.2-3 tretmana tjedno,ukupno 6 tretmana.

kao dio stalnog održavanja možemo koristiti Power hyaluronic kremu ili emulziju, booster,masku,...

povratak na vrh

THERMOIODOSOLE-ANTICELULITNI TRETMAN TIJELA

Intenzivan profesionalni sustav za liječenje celulita lokaliziranih masnih stanica koji hidratizira i učvršćuje kožu. Posebna metoda omogućuje dobivanje smjese bogate aktivnim sastojcima. Ima konzistenciju gela koji se lako upija, a pri masiranju se pretvara u tekuću kremu. Glavna karakteristika je da je nemastan. Krema djeluje termoaktivno.

aktivni sastojci:morske soli,organski jod,morske alge,đumbir,cimet…

trajanje i učestalost:tretman traje oko sat i pol,2-3 puta tjedno.Preporuča se kura od 10 tretmana.

kao dio stalnog održavanja možemo koristiti Skeyndor kavitacijsku kremu.

povratak na vrh

CORRECTIVE TRETMANI

corrective

Jedinstvena linija za prevenciju i korekciju mimičkih bora koja daje brze rezultate zahvaljujući patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka - sintetiziranog zmijskog otrova koji ublažava kontrakcije mišića, glavnog krivca za stvaranje mimičkih bora. U kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i specifičnom mješavinom biljaka postiže se efekt popunjavanja dubokih bora i sprečavanje pojave novih.

profesionalni tretman SKEYNDOR CORRECTIVE

djeluje na kontrakcije mišića, povećava volumen i gustoću kože te poboljšava staničnu arhitekturu i komunikaciju. Namjenjen je svima koji žele odgoditi pojavu prvih mimičkih borica ili korigirati već postojeće duboke mimičke bore i opušteni tonus kože.

povratak na vrh

BODY SLINDY - PROGRAM PREOBLIKOVANJA TIJELA

bodyslindy

BODY SLINDY program za preoblikovanje tijela nova je metoda profesionalne njege koja sjedinjuje najsuvremenija postignuća znanstvene dermokozmetike i drevne orijentalne tehnike.

BODY SLINDY prvi je anticelulitni tretman i tretman za preoblikovanje tijela koji sadržava aktivni sastojak bez hormonske aktivnosti i koji je specifično namjenjen povećanju djelotvornosti tretmana zrelih tipova kože i kože u muškaraca. S paketom za oblikovanje tijela Body Slindy vitka figura može se postići i onda kada niste više u mladenačkoj dobi.

AKTIVNI SASTOJCI
      kofein, karnitin, crvena morska alga, kasija ( kineski cimet ), ginko, crveno grožđe
DJELOVANJE
      djeluje izravno na trigliceride smanjujući stvaranje masti (lipogeneza), aktivirajući eliminaciju masti (lipoliza); aktivira cirkulaciju i tonira tkiva; eliminira toksine i zadržanu tekućinu
PREPORUKA
      preporuča se kura od 6 tretmana, uz eventualne izmjene po dogovoru, ovisne o pojedinim slučajevima

povratak na vrh

MIKRODERMOABRAZIJSKI TRETMAN OBNAVLJANJA KOŽE I VRAĆANJA SJAJA - RADIANCE RENEWING

radiance

Multienzimski peeling + mikrodermoabrazijski faktor obnove
Tretman epidermalne mikroeksfoliacije u jednom postupku ( emulzija + ampula ) obuhvaća kombinaciju učinka fizičkog peelinga, osobine enzimskog peelinga i djelotvornost peelinga alfa-hidroksilnom kiselinom (AHA). Sadrži jedinstvenu mješavinu aktivnih tvari za eksfoliaciju koja brzo uklanja mrtve stanice, toksine i drugu nečistoću.

Koncentrat za revitalizaciju i vraćanje ravnoteže
Posebni gel koji koži vraća vanjsku ravnotežu kože nakon intezivnog eksfoliacijskog tretmana. Sadrži sastojke za obnovu oštećene kože i aktivne tvari za detoksikaciju. Smanjuje kongestiju te koži vraća vitalnost, kiselost i elastičnost.

Zaštitna krema koja obnavlja kožu
Svilenkasta krema za revitalizaciju s višestrukim djelovanjem koja potiče obnavljanje koze. Intenzivira sintezu ceramida i glikozaminoglikana, povećava debljinu kože i obnavlja funkciju barijere rožnatog sloja. Daje elastičnost i osjećaj ugode.

AKTIVNI SASTOJCI
      perle od jojobe, ekstrakt papaje i limuna, prah od šipka, ekstrakt suncokreta, ekstrakt motara

KLINIČKI REZULTATI
      klinički pokusi su pokazali kako program povećava gustoću kože s povećanom obnovom stanica kože (84%); koža postaje vlažnija, mekša i zaglađenija (100%); ublažavaju se male nesavršenosti kože i smanjene su pore (68%)
PREPORUKA
      preporuča se kura od 6 tretmana, uz eventualne izmjene po dogovoru, ovisne o pojedinim slučajevima

povratak na vrh